SVEP

SVEPEU Certified HEat Pump Installer

EU CertifiedGeotec

GEOTEC Certifierad Borrare

Certifierad Borrare


Vilka är vi, och vad kan vi?

1996 startade Team PTL. Sedan 2000 är vi ett IVT-center och en komplett installatör av värmepumpar som även utför borrningar. Vi tar ett totalansvar för våra installationer!

Sänk värmekostnaderna och skona miljön.

Det finns många fördelar med att byta från annan värmekälla till värmepump, de viktigaste är sänkta värmekostnader och miljövänlig energi. IVT är branschens äldsta och största leverantörer av värmepumpar. Att vi har valt att arbeta med IVT sedan 2000 innebär en stor produktkännedom och idag erbjuder vi ett komplett sortiment av värmepumpar. Genom att aktivt delta på de utbildningar som IVT arrangerar är vi välutbildade och certifierade.

Fokus på dig - före, under och
efter installationen

Med vår kunskap kan du vara säker på att du för investerade pengar får en värmepump som passar dina förhållanden. Du kan också vara säkert på att du får allra bästa service. Köper du en värmepump genom oss, sker installationen  på totalentreprenad, till ett fast pris och med en kontaktperson. Vi gör helt enkelt hela jobbet!

Certifierade

Vi är certifierade via Svenska Värmepumpsföreningen enligt SCU 2002/SEV. Därmed har vi som certifierad installatör en dokumenterad hög kunskapsnivå inom vårt område.